دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

رضایت ناخدای نفتکش توقیف شده از خوش‌رفتاری مسئولان ایران

رضایت ناخدای نفتکش توقیف شده از خوش‌رفتاری مسئولان ایران وزارت خارجه ویتنام گفته تمامی خدمه نفتکش این کشور که از سوی ایران توقیف شده کاملاً سالم هستند و ناخدای این نفتکش از خوش‌برخوردی مسئولان ایرانی رضایت داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه ویتنام می‌گوید مسئولان این کشور در حال همکاری با ایران برای تأیید هویت خدمه نفت‌کش «MV Southys» که از سوی ایران توقیف‌شده هستند. هانوی علاوه بر این گفته که تمامی خدمه این کشتی در سلامت کامل هستند.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سخنگوی وزارت خارجه ویتنام تصریح کرد ناخدای این کشتی به سفارت ویتنام در ایران گفته تمامی ۲۶ خدمه Southys سالم هستند و با آنها خوش‌رفتاری می‌شود.

«فام ثو هانگ»، معاون سخنگوی وزارت خارجه ویتنام تصریح کرد این کشور به دقت تحولات را دنبال کرده و همکاری نزدیکی با مسئولان ایرانی جهت حل و فصل این موضوع مطابق با قوانین بین‌المللی دارد.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» روز گذشته (چهارشنبه) به نقل از دو مقام آمریکایی مدعی شد که ایران یک نفتکش تحت پرچم ویتنام را در دریای عمان توقیف کرده و هنوز این نفتکش را در اختیار دارد و در بندرعباس نگهداری می‌کند.

دو مقام آمریکایی که خبرگزاری آسوشیتدپرس اشاره‌ای به نام آن‌ها نکرده است، گفته بودند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اواخر ماه اکتبر (ماه گذشته میلادی) یک نفتکش با پرچم ویتنام را در خلیج عمان توقیف کرده‌اند.

عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناوگان نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا که خبر آن روز گذشته اعلام شد هفته گذشته برای توقیف یک نفتکش با پرچم ویتنام به نام SOTHYS اجرا شد. مقام‌های ایران گفته‌اند قبل از این توقیف، تروریست‌های آمریکایی با توقیف یک نفتکش ایرانی، محموله نفتی آن را در نفتکش ویتنامی تخلیه کرده بودند و قصد هدایت آن به مسیر دیگری را داشتند.

در این عملیات که به صورت ترکیبی در منطقه فراساحل توسط یگان‌های شناوری، تکاوری، هوادریا و با پشتیبانی پهپادهای نیروی دریایی سپاه اجرا شد، تروریست‌های آمریکایی با تعداد قابل توجهی از یگان‌های سطحی و پروازی قصد مداخله و جلوگیری از توقیف نفتکش حامل محموله سرقت شده را داشته‌اند که با قاطعیت و اقدامات رزمندگان نیروی دریایی سپاه در دست یافتن به هدفشان ناکام می‌مانند.

اجرای این عملیات توسط نیروی دریایی سپاه در شرایطی است که آمریکا طی هفته‌های گذشته تلاش کرده سطح جدیدی از تنش را در منطقه خلیج فارس و دریای عمان به وجود آورد. ایران همواره بر ضرورت تأمین امنیت خطوط مواصلاتی و تجاری در دریاها تأکید کرده است./فارس

کلمات کلیدی: ویتنام نفتکش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار